De praktijk (24/7) 053 431 89 48
Geen gehoor en spoed (MST) 053 487 35 65

Echopraktijk van Liberis Libenter

Alle echo’s bij je eigen verloskundigenpraktijk

We hebben er hard voor moeten werken, maar wat zijn we ontzettend blij én trots op onze nieuwe echopraktijk. Blij dat we deze service en kwaliteit kunnen bieden aan al onze zwangeren. Trots, omdat we nu alle echo’s kunnen uitvoeren, óók de medische 13 en 20 weken echo. Super fijn dus dat je als zwangere alle echo’s bij je eigen verloskundigenpraktijk kunt laten maken.

Welke echo’s zijn standaard bij onze praktijk?

Ben je als zwangere aangemeld bij onze praktijk? Dan krijg je rond de 8e week van je zwangerschap van ons de eerste echo aangeboden. De tweede echo die je krijgt is de ‘termijnecho’ (tussen 10-12 weken). Het doel van deze echo is om het kindje op te meten en zo te kunnen zien wanneer je bent uitgerekend. Het kan zijn dat je op indicatie van ons nog extra echo’s moet laten maken.

Het ‘Echo’ Team

Ons team bestaat uit Stephanie, Mylène, Lisa en Marjan. Alle vier ervaren, betrokken echoscopisten én verloskundigen. Omdat we zulke korte lijntjes hebben tussen verloskundige en echoscopist, weet je zeker dat we altijd op de hoogte zijn van alle bijzonderheden van jouw zwangerschap en medische achtergrond. Dat maakt dat we als team écht de zorg en service kunnen verlenen waar we achter staan!