De praktijk (24/7) 053 431 89 48
Geen gehoor en spoed (MST) 053 487 35 65

Zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Één van de meest mooie en bijzondere gebeurtenissen in je leven. Dat het ook spannend is begrijpen we als geen ander. Waar je dan ook tegen aanloopt, met de juiste ondersteuning ben je er straks helemaal klaar voor. Samen met jou kijken we hoe we de ‘ideale situatie’ kunnen creëren zodat je goed bent voorbereid en vol vertrouwen deze bijzondere periode ingaat!

Nieuwe tijd, meer mogelijkheden

Als verloskundigen merken wij dat er de laatste jaren zoveel meer mogelijk is. Dat vinden wij alleen maar prachtig. Wil jij graag een badbevalling, of heb je hele andere ideeën? Bespreek ze met ons, want er kan eigenlijk heel veel. Het gaat erom dat het jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd wordt. Voel je dus vrij te doen wat jij wil en wat bij jou past.

Controles

Tijdens je zwangerschap nemen we altijd uitgebreid de tijd om kennis met je te maken. Zodat we je het beste kunnen begeleiden en voorbereiden.

Bekijk controles

Echo's

Ook de echo's van je kindje kun je heel goed via ons laten maken. Check deze pagina om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk echo's

Als het anders gaat

Als je zwangerschap anders gaat dan je had verwacht, kan dat heel veel impact hebben. Kijk verder op de pagina wat we voor je kunnen doen.

Als het anders gaat