De praktijk (24/7) 053 431 89 48
Geen gehoor en spoed (MST) 053 487 35 65

Lactatiekundige

Leontine Uijthof is lactatiekundige en heeft haar eigen borstvoedingscentrum in Hengelo. Iedere maandag (op afspraak) geeft ze borstvoedingsadvies bij ons in de praktijk voor zwangeren en pas bevallen moeders. Zij doet dit met veel enthousiasme en erg veel geduld. Wil je een afspraak met haar inplannen dan kun je met haar bellen op 06-19937323. Mocht je de voicemail krijgen, dan is het ook mogelijk een WhatsApp bericht te sturen met de vragen die je hebt. Als het dan nodig is, kan ze een afspraak met je maken voor de maandag.

Je bent dan ook van harte welkom bij ons op de praktijk. Leontine zit boven in ons ontmoetingscentrum Het Torentje.

Cursus borstvoeding

Deze informatieavond is speciaal voor aanstaande ouders. Tijdens deze avond komt uitgebreid aan bod hoe borstvoeding geven werkt. Je leert dan hoe je bijvoorbeeld je baby goed aanlegt, hoe vaak je borstvoeding geeft en hoe je kunt weten dat je baby voldoende drinkt. Ook voor partners is dit een nuttige bijeenkomst. De workshop duurt anderhalf tot twee uur.

Je kunt veel over borstvoeding lezen, maar het is fijn ook te weten hoe borstvoeding geven  in de praktijk gaat. Daarom is er deze tijdens avond veel aandacht voor praktische tips waar je als ouders mee uit de voeten kunt als de kleine er eenmaal is. Zo ben je goed voorbereid en kun je onnodige problemen wellicht voorkomen.