De praktijk (24/7) 053 431 89 48
Geen gehoor en spoed (MST) 053 487 35 65

Lactatiekundige

Leontine Uijthof is lactatiekundige en heeft haar eigen borstvoedingscentrum in Hengelo. Elke donderdagmiddag geeft ze borstvoedingsadvies bij ons in de praktijk voor zwangeren en pas bevallen moeders. Zij doet dit met veel enthousiasme en erg veel geduld. Je bent dan ook van harte welkom om op een donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur binnen te lopen voor een kennismaking of een advies. Van 15.00 uur tot 16.00 uur is zij bij ons voor geplande afspraken, zoals voor bijv. proefkolven. Zij zit boven in onze praktijk in ons nieuwe ontmoetingscentrum 'Het torentje'.

Cursus borstvoeding

Deze informatieavond is speciaal voor aanstaande ouders. Tijdens deze avond komt uitgebreid aan bod hoe borstvoeding geven werkt. Je leert dan hoe je bijvoorbeeld je baby goed aanlegt, hoe vaak je borstvoeding geeft en hoe je kunt weten dat je baby voldoende drinkt. Ook voor partners is dit een nuttige bijeenkomst. De workshop duurt anderhalf tot twee uur.

Je kunt veel over borstvoeding lezen, maar het is fijn ook te weten hoe borstvoeding geven  in de praktijk gaat. Daarom is er deze tijdens avond veel aandacht voor praktische tips waar je als ouders mee uit de voeten kunt als de kleine er eenmaal is. Zo ben je goed voorbereid en kun je onnodige problemen wellicht voorkomen.