De praktijk (24/7) 053 431 89 48
Geen gehoor en spoed (MST) 053 487 35 65

Onze praktijk

Voor ons is iedere vrouw, maar ook iedere situatie uniek. Daarom vinden we het belangrijk om je uitgebreid te leren kennen. Welke wensen heb je, waar loop je tegen aan? En wat kunnen we doen om je goed voor te bereiden op je bevalling en het leven daarna? Wat het dan ook is, we zijn altijd betrokken, begaan en geven je alle tijd om vragen te stellen. Samen ontdekken we wat jij fijn vindt en wat je nodig hebt in verschillende stadia van je zwangerschap en bevalling.

Wat is typisch Liberis Libenter?

Typisch voor ons is dat we allemaal werken volgens dezelfde overtuiging. Namelijk dat we er zijn voor jou als vrouw en moeder. Op medisch vlak draait het natuurlijk om de baby en zijn of haar groei. Maar daarbij maken we ons ook echt hard voor wat jij nodig hebt. Iedere vrouw heeft namelijk iets anders nodig om een zwangerschap, bevalling of kraamperiode goed te doorlopen. Wat dat dan ook mag zijn, wij doen er alles aan om je dat te bieden.

Onze kijk op verloskunde

Als verloskundigen kijken we altijd naar een vrouw in haar geheel (holistische benadering). We bedoelen daarmee dat we niet alleen kijken naar de medische, lichamelijk aspecten. Maar naar je psychische gesteldheid en hoe je je voelt. En in wat voor situatie je je bevindt. Heb je onzekerheden waar je mee rondloopt? Welke mensen staan er om je heen om je (ook na de bevalling) te ondersteunen? Want een baby heeft een hele impact op je leven. Volgens ons is het daarom handig om je daarvan al in een vroeg stadium bewust te zijn. Samen kijken we of je eventueel wat extra dingen kunt gaan regelen. Zodat je je straks je leven helemaal hebt ingericht op de komst van je baby.

Liberis Libenter; sterk, steady en ervaren team van verloskundigen

Als praktijk bestaan we in deze formatie al ruim 18 jaar. We durven ons met recht een sterk en steady team verloskundigen én assistenten te noemen. Met specialisaties op het gebied van traumaverwerking, echoscopie, hypnobirthing, mindfullness en meer. En  nog steeds zijn we altijd bezig om ons in ons vak te ontwikkelen. Als verloskundigen hebben we alle vijf een heel eigen aanpak en persoonlijkheid. Maar we werken allemaal volgens dezelfde overtuiging: 'jou als vrouw én moeder bieden wat je nodig hebt om deze periode goed te doorlopen'. En dat doen we met betrokkenheid en veel liefde!

Workshops & cursussen

Graag een cursus of workshop volgen? Kijk hier naar ons aanbod cursussen en workshops.

Workshop & cursussen

Praktijkrooster

In het praktijkrooster zie je wanneer de verschillende spreekuren e.d. staan gepland.

Praktijkrooster

Lactatiekundige

Meer weten over borstvoeding? Op deze pagina vind je meer info over onze lactatiekundige.

Lactatiekundige

Diëtist

Meer weten over voeding tijdens je zwangerschap? Klik dan hier voor meer info over de diëtist.

Diëtist

Voetreflextherapeut

Meer weten over voetreflextherapie tijdens je zwangerschap of straks voor je baby? Klik dan hier voor meer info over de voetreflextherapeut.

Voetreflextherapeut