Wie zijn wij?

Verloskundigen

Wij werken met een vast team van vijf verloskundigen in onze verloskundigenpraktijk: Anda van den Toorn, Martine Slotman, Mylène Wissenburg, Nienke Veltman en Stephanie IJzebrink. Onze praktijkassistentes zijn Saskia Tekkelenburg, Christy ter Riet en Nicole Mellink.

Wij doen alle vijf afwisselend spreekuur of dienst. Op deze manier zul je tijdens de zwangerschapscontroles ons allemaal een een aantal keren tegen komen, zodat je bij de bevalling in principe een bekend gezicht zult aantreffen. Wie dat zal zijn, hangt ervan af wie er op dat moment dienst heeft.

Tevens is er afgesproken met de 2 andere verloskundigenpraktijken in Enschede  dat we een beroep op elkaar kunnen doen als er onverhoopt twee bevallingen tegelijkertijd zijn. Dit betekent dan helaas wel een vreemd gezicht, maar wel een verloskundige die tijd voor je heeft.

Ook komen we na de bevalling nog een aantal keer bij je langs in het kraambed. Gedurende dit gehele traject bewaken wij het normale verloop van de zwangerschap, bevalling en kraambed. Indien nodig, bij een verhoogd risico, zullen wij je doorverwijzen naar gynaecoloog, huisarts of kinderarts.

Wij zijn aangesloten bij de KNOV, de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Via deze beroepsorganisatie zijn de betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacyreglement geregeld. Wij zijn ook ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Dit betekent dat we ons regelmatig bijscholen en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak. (www.knov.nl).

Praktijkassistentes

Tijdens het spreekuur werken wij samen met onze assistente Saskia, Christy of Nicole. Zij helpen ons met het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken, verwerken van bloeduitslagen en kleine handelingen zoals bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk en het geven van anti D.

image.jpg

 

 

 

Lactatiekundige

Elke donderdagmiddag van 13.30uur tot 14.30uur is Leontine Uithof bij ons op de praktijk aanwezig. Leontine is lactatiekundige. Je kan vrij en zonder afspraak bij haar binnenlopen voor al je vragen en adviezen omtrent borstvoeding. Dit mag zowel in de zwangerschap als na je bevalling. Kom gerust!

Dietiste

Elke donderdagmiddag in de oneven weken van 14.30-15.30uur is dietiste Lydia van den Akker op onze praktijk aanwezig. Zonder afspraak ben je van harte welkom!

Studenten

Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Dat betekent dat je zo nu en dan een student kunt tegen komen. Deze student zal, afhankelijk van zijn of haar opleidingsniveau, je deels of volledig begeleiden. Hierbij zijn wij natuurlijk ook altijd aanwezig. Als er een student is, word je hierover geïnformeerd door een brief in de wachtkamer. Als je het niet op prijs stelt om door een student begeleid te worden, laat het ons dan weten. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

Praktijkauto

Wij rijden in onze dienst met onze praktijkauto.
Liberis_ontwerp.jpg

 

 

 

 

 

Liberis Libenter | J.J. van Deinselaan 18 | 7541 BR Enschede