Kinderwensspreekuur

Veel problemen in de zwangerschap en mogelijk later in het leven van het kind hebben een oorsprong in de eerste aanleg van het embryo en de placenta. Door een gezonde leefstijl kun je de omstandigheden waaronder je zwanger wordt en de zwangerschapuitkomst voor jezelf en je kind positief beïnvloeden.  www.eicelzoektzaadcel.nl

Om je hierover zo goed mogelijk te informeren krijg je tijdens het kinderwensconsult  o.a. voorlichting over zwanger worden, zwangerschap en gezondheid. De invulling van het bezoek wordt aan gepast aan jullie eigen behoeftes/wensen en mogelijke vragen. We zullen allerlei vragen stellen om zo eventuele risico’s op te sporen en zonodig je te verwijzen. Het gaat hierbij om aspecten als roken, alcoholgebruik, voeding, medicijnen, chronische ziekten, mogelijke risicofactoren in de familie en gebruik van foliumzuur.

Op het moment dat je zwanger wilt worden en hierover verder geïnformeerd wilt worden, kun je je melden voor een afspraak bij onze praktijk.  Onze assistente zal je vragen om de vragenlijst op www.zwangerwijzer.nl in te vullen om al een duidelijk inzicht in mogelijke risicofactoren te krijgen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit bezoek.

Als je zwanger wilt worden, kijk dan ook eens op www.strakszwangerworden.nl

 

Liberis Libenter | J.J. van Deinselaan 18 | 7541 BR Enschede