Gastenboek

Welkom in ons gastenboek. Wij vinden het leuk als jullie je ervaringen met ons willen delen. We hopen dat onze zorg jullie goed is bevallen en zien jullie berichten graag terug in het gastenboek. Hopelijk tot ziens!

Onderaan de pagina kun je een berichtje plaatsen.

04.01.'18

Lieve Dames van Liberis Libenter,

Bedankt voor jullie goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap en de geboorte van Lux. Ook de cursus heeft ons veel vertrouwen gegeven. We voelden ons echt klaar voor de bevalling. We denken nog vaak met een glimlach aan de geboorte terug. Het begrip, het overleg met ons en de mogelijkheden die er waren om eigen keuzes te maken hebben ervoor gezorgd dat wij een hele mooie ervaring rijker zijn. Nogmaals bedankt dat we mede door jullie hebben mogen ervaren hoe mooi een geboorte is.

Groetjes Peter, Maudie, Jesse en Lux Brouwer

02.11.'17

Lieve Martine, Nienke & Mylene...en de rest,

Bedankt voor de fantastische begeleiding tijdens onze zwangerschap. Bedankt voor het meedenken, adviezen en tips. We voelden ons erg op ons gemak bij jullie. Bij jullie voelden we ons gehoord en was er tijd voor een luisterend oor. We gaan genieten van ons kindje.

Liefs Stephan & Leonieke

19.10.'17

Lieve Anda, Martine, Mylene, Nienke & Stephanie en ook Christy, Nicole & Saskia,

Allemaal heel erg bedankt voor het warme welkom, jullie liefdevolle aandacht en gede zorgen tijdens de zwangerschap en in aanloop naar de bevalling. Jullie zijn geweldig!!

Lieve Groet Mark, Jorieke, Cas & Sep

Lieve Anda, Martine, Mylene, Nienke & Stephanie,

Onze kraamtijd zit er nog niet op, maar wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fantastische begeleiding tijdens de zwangerschap en bvalling van Kees! Wat zijn jullie een topteam! Zo op elkaar ingespeeld, elke controle was weer een feestje! Mede door jullie warmte en liefde kijken wij terug op een hele mooie periode.

Liefs Jef, Richelle, Freek & Kees

To the wonderful ladies at Liberis Libenter

We would like to say a huge Thank You to all of you for your expertise, support, encouragement and kindness during our pregnancy and the delivery of Ethan. We could not ask for a better experience.

We are so appreciative! Nicole, Sean and Ethan

Bedankt voor alle hulp, lieve zorgen en informatie. We hebben jullie werkwijze als zeer prettig ervaren. Ook een bijzonder dank voor de assistentes die ons altijd gerust wisten te stellen als we belden met een speciale vraag of als we ons ergens zorgen over maakten. de zwangerschap was een prettige tijd, maar op het momnet dat er actie ondernomen moest worden waren jullie er voor ons! Dit gaf veel vertrouwen! L

Liefs Lars, Lotte & Lumen

Lieve martine, Anda, Stephanie, Mylene, Nienke en Amela,

Allemaal ontzettend bedankt voor al jullie hulp, tips en adviezen tijdens de zwangerschap en ook tijdens de kraamtijd! Wat een fijn en deskundig team zijn jullie. En Martine natuurlijk ontzettend bedankt voor alle hulp en support tijdens de bevalling! wat heb ik daar veel aan gehad! Wij genieten volop van onze mooie, lieve Jelmer! Dank je wel allemaal! Liefs Ewout & Marijke

Hallo Dames,

We willen jullie heel erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en natuurlijk de bevalling! Dank jullie wel! Groetjes Roy, Milou & kleine Kyan

Lieve Anda,Martine,Nienke,Mylene,Stefanie,Christy,Saskia & Nicole,

Wederom super veel dank voor jullie top zorg. Heb mij in de gehele zwangerschap zeer veilig en gehoord gevoeld. Iedereen stond mij/ons altijd met raad en daad bij...van assistente tot verloskundige in de zwangerschap t/m de bevalling...Geweldig! Heb mijn thuisbevalling wederom als zeer prettig ervaren...( zou het zo weer over doen, haha..nee, nog maar even niet ) Wij genieten nu volop van onze meisjes! Lieve groetjes Onur & Rian

27.07.2017

Lieve mensen van Liberis Libenter,

Bedankt voor de geweldige begeleiding tijden de zwangerschap! Wat een warm team! Wij kijken terug op een prachtige thuis bevalling! Liefs Christiaan - Lisanne - Dante & Moos

12.01.2017

Lieve mensen!

De nacontrole hebben we nog gepland staan, maar we willen jullie nu alvast bedanken voor het enorm fijne contact en betrokkenheid rondom de geboorde van Fedde. Ook in de zwangerschap waren jullie er altijd voor mij. Dit heb ik enorm gewaardeerd. Jullie zijn een leuk team! Hele warme groeten,

Erwin & Alina

15.12.2016

Lieve Allemaal,

Ik wil jullie bedanken voor alle goede zorg, het luisterd oor en bovenal de warmte !!

Liefs Martien

05.12.2016

Lieve dames van Liberis Libenter

Woensdag 23 november heb ik het mooiste verjaardagskado ooit gekregen. Een gezonde zoon, genaamd Olle! De begeleiding van jullie is zo gigantisch goed geweest! Niet alleen door Martine bij de bavlling, maar door het hele team gedurende de zwangerschap. Zo persoonlijk, zo echt en zo vertrouwd! Ik weet zeker dat dat bijgedragen heeft aan een hele prettige bevalling.Wat jullie zo bijzonder maakt is dat jullie oprecht kijken naar de behoeftes van ons ipv een standaard verhaal af te draaien. Wat me het meest is bijgebleven is dat jullie laten zien hoe eblangrijk het is om op jezelf te vertrouwen! Jullie zijn allemaal toppers!! Bedankt!

Liefs van Edwin, Debbie, Pien en Olle

27.10.2016

Donderdag 27 oktober, mijn kraamtijd zit er nog steeds niet op! Dinsdag 2 augustus bevallen van onze lieve Doortje! Ze is heel goed op de wereld gekomen werderom een fantastisch begeleiding van Liberis Libenter. Jullie maken een zwangerschap en de kraamtijd, hoe kwetsbaar ze ook zijn een groot feest! Als ik aan jullie denk, dan vind ik dat jullie vooral 'de vrouw in haar kracht zet' Allen bedankt voor al jullie hulp!

Liefs Ron & Aafke

20.10.2016

Anda,

Hartstikke bedankt voor de super fijne bevalling en de goede zorg en steun. Dit was een hele fijne ervaring om de bavalling samen met jou te hebben gedaan.

Veel Liefs Nick - Melinda - Macy & Roan

15.10.2016

Lieve Anda - Martine - Nienke - Mylene - Stephanie - Nicole - Saskia & Christy,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap en de nazorg in de kraamperiode. jullie zijn kanjers, een luisterend oor, goede adviezen en het was warm en vertrouwd bij jullie. Anda, dankjewel voor het klaarmaken van de slaapkamer voor de bevalling...zoals je zelf al zei; het kan maar klaar zijn...en dat was maar goed ook. Puk vloog er bijna uit ( hihi ) Nienke, heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens de bevalling, de zorg en communicatie waren erg fijn. het ging allemaal supersnel en we kijken er goed op terug. Puk is op de uitgerekende datum geboren...hoe speciaal is dat!

Dames, nogmaals super bedankt voor alles!

Liefs Hans - Femke & Puk

13.10.2016

Wij willen jullie allemaal stuk voor stuk bedanken voor de fijne begeleiding en adviezen rondom de zwangerschap en de geboorte van onze dochter Yinthe.

Liefs Selwyn & Claudy

14.09.2016

Beste Martine, Mylene, Nienke, Anda & Stephanie,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor al jullie goede zorgen en ondersteuning zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Wij hebben dit zeer gewaardeerd, Al het goeds gewenst voor de toekomst!

Liefs Ellen, Patrick, Mick, Rosalie & Noud

01.09.2016

Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens zwangerschap & bevalling!

Lieve groeten,

Milou, Lars, Maud & Gijs

 

 

07.07.'16

Lief Liberis - team,

In maart zijn wij ouders geworden van een gezonde zoon!

Dankzij de regelmatige controlemomenten, jullie goede tips en ook de gezelligheid hebben we de zwangerschapsperiode als erg ontspannen ervaren. En op de bevalling met Anda aan mijn zijde kijk ik er heel mooi op terug. Dus dank jullie wel voor de afgelopen maanden!

Liefs Rob - Leonie en natuurlijk Sep

02.06.'16

Lieve medewerkers van Liberis Libenter,

Wij willen jullie graag bedanken voor alle goede zorgen tijdens de zwangerschap. Meerdere keren hebben jullie mij gerustgesteld en mega veel vragen beantwoord! Bedankt voor jullie tijd...ook voor de dames achter de telefoon.

Groetjes Joost - Desiree en natuurlijk onze mooie dochter Liv

09.06.'16

Beste Anda,

Dit is misschien een bericht uit onverwachte hoek. In de Tubantia las ik toevallig net een interview met je. Al 40 jaar in het vak, geholpen bij de geboorte meer dan 7000 baby's....bewonderenswaardig.

Twee van die kinderen zijn Guus ( 2000 ) Julia ( 2003 )

Je vertelt in het interview over hoe bijzonder het is, dat je zo dicht bij deze belangrijke gebeurtenissen in mensenlevens staat. dat is wederzijds, destijds maakte je op ons een onuitwisbare positieve indruk. Iedereen bij jullie in de praktijk overigens, toevallig stond jij beide keren bij ons aan bed. De kinderen zijn inmiddels pubers, tijd gaat snel. Een jaar of wat geleden stohnd ik samen met ze en met jou in de rij voor een ijsje. Ik vertelde ze later dat jij hielp bij hun geboortes. Ik zag ze denken..."lekker belangrijk"...Hoe kunnen ze het ook weten: hoe belangrijk jij en jullie praktijk waren, echt heel belangrijk!!! Ik wil je graag feliciteren met deze prachtige mijlpaal van 40 jaar in het vak.

Alle goeds en hartelijke groeten, Hilde - Wil - Guus & Julia  

Bericht plaatsen

Vul hieronder je bericht voor het gastenboek in. Om misbruik van het gastenboek te voorkomen wordt je bericht pas op de site geplaatst nadat deze door ons gelezen is.

Naam

E-mailadres (wordt niet getoond)

Bericht

Liberis Libenter | J.J. van Deinselaan 18 | 7541 BR Enschede